KEITÄ OLEMME
"Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."
Ilm. 14:12Olemme seitsemännen päivän adventisteja

Seurakuntamme kuuluu Suomen Adventtikirkkoon ja on osa vuonna 1863 perustettua maailmanlaajuista Seitsemännen päivän adventistien kirkkoa

Kansainvälisen kirkkomme nimi "the Seventh-day Adventist Church" muodostuu kahdesta meille kirkkona tärkeästä uskonkohdasta. Sanalla "seitsemäs päivä" viitataan lauantaihin, joka on raamatullisen viikon seitsemäs päivä; sapatti (hepr. šabbat, levon päivä), sanalla "adventti" (lat. adventus, saapuminen) tarkoitetaan Kristuksen paluuta.


Olemme aina uskoneet, että fyysisellä terveydellä on läheinen suhde psyykkiseen terveyteen ja päin vastoin. Koska ruumiimme on yksi Luojan suurista lahjoista, pidätymme turmelemasta sitä päihdyttävillä, huumaavilla tai riippuvuutta aiheuttavilla aineilla. Pidämme terveitä elämäntapoja tärkeänä osana kristityn jokapäiväistä elämää, mutta elämäntapamme ei ole rajattu listaan kieltoja, vaan korostus on myönteisessä asenteessa elämään.

Kirkollamme on toimintaa lähes kaikissa maissa. Suomessa on kymmeniä paikallisseurakuntia sekä useita säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä. Olet tervetullut tutustumaan meihin ja toimintaamme myös paikan päälle.